homeparty's

Homeparty's juwelen jolie!!!


wat houd dit juist in?

U als gastvrouw krijgt 10% van het verkochte bedrag waarmee u juwelen en of accessoires kunt kiezen uit de collectie die we meebrengen. Daarnaast ontvangt u, bij een verkocht bedrag van min. €300 nog een extra geschenk.

Wij vragen een minimum van 12 gasten, we begrijpen dat dit niet altijd evident is, daarom graag enkele tips voor het uitnodigen van uw gasten:


1. vermeld duidelijk dat het geen demo is, de gasten zijn welkom tijdens de afgesproken uren en hoeven zeker niet aanwezig te zijn van zodra de homeparty begint. Dit geeft hen de vrijheid het tijdstip te kiezen en zo hun avond te kunnen plannen zonder afspraken te moeten verzetten.


2. er is voor elk wat wils, we hebben een gevarieerd aanbond en het hoeft niet altijd duur te zijn! Voor hen die zich afvragen wat we meebrengen: juwelen, handtassen, sjaals, accessoires, sleutelhangers, kledij,...


3. wat uw gasten aankopen kunnen ze onmiddellijk meenemen naar huis! geen vervelende wachttijden met nabestellingen dus.


4. wie kunt u uitnodigen? familie, vrienden, buren, collega's, kennisen,

bekijk zeker uw vriendenlijst op Facebook! en maak eventueel een evenement aan! dit is de ideale gelegenheid om mensen die u reeds een tijdje niet zag eens terug te zien!


5. vermeld zeker dat iedereen die uitgenodigd is zeker iemand of meerdere vriendinnen mag meebrengen! soms gaan mensen niet in op de uitnodiging omdat ze niet graag alleen komen!


6. HEEL BELANGRIJK: vermelden dat wij GEEN bancontact hebben


Een paar dagen voor de party is het goed om je gasten nog eens te contacteren zodat ze uw juwelenavond niet vergeten! zo hebt u ook meer zekerheid over het aantal gasten


Heeft u nog vragen hierover? geef ons een seintje! juwelen.jolie@hotmail.com


Hieronder voorbeeld van party bij ons in de winkel:

14938356-1138084072975999-4630767603984880990-n