Webshop » Fien Pura Bellazza

Fien Pura Bellazza

UNIEKE jewels van FIEN: FIEN jewels zijn anders dan anders. Streetstyle, High Fashion Chique, Urban Chique en ingetogen elegantie: Je vindt het allemaal terug in de eigenzinnige collectie van FIEN waarbij iedere jewel een eigen karakter heeft door de imperfecties en kracht van de natuurlijke materialen.
De jewels van FIEN zijn ontworpen met een knipoog! Er wordt van verschillende materialen gebruik gemaakt zoals van half edelstenen als agaat en chalcedony, maar ook van shell, buffelhoorn en ebony. FIEN staat bekend om haar stainless steel creolen (zwaar verguld), verkrijgbaar in (rosé) goud en zilver met een uitgebreid assortiment aan elementen.

Alle jewels zijn handgemaakt en worden vervaardigd in diverse landen in de wereld met veel liefde voor deze pure materialen.
FIEN kent twee stijlen, Pure & Bellezza. De Pure style is ingetogen en elegant, de Bellezza style is sprankelend en feestelijk en kies je bewust uit bij de outfit die je draagt. Een merk dat in vele opzichten een aanwinst is voor een brede doelgroep.

FIEN staat voor exclusiviteit voor een betaalbare prijs en wordt verkocht in Nederland, België en Luxemburg en via enkele exclusieve webshops in Nederland.

                                                               16508951-1229286527189086-639390614548034625-n


    Loading...